9 February 2013

shocked..! the blood

assalamualaikum people

pernah dengar pepatah kerana mulut badan binasa..dan kerana nak tumbuh gigi hari ni guwa demam..demam  demam guwa, guwa masih aktif..yelahhh xkan nak layan aje sakit tu.... aku rasa berat badan boleh turun mendadak ni kerana aku tak boleh makan benda benda seperti nasi dan lauk pauk yang keras..thanks mama kerana masak bubur...haisyhhh cepat lahh smebuh wahai gigi 'bongsu'...dah macam budak kecik pulak rasanya....dan tadi tengah dok siapkan slide show B.I untuk present khamis next week tetiba darah mengalir dengan laju dan pantasnya..xcaya ke??? nah tengok bukti...maaf kalau geli...i think i should sleep now and get more rest....



rasanya panas dalam kowt..kalau tak, takkan keluar darah ni dekat hidung... =(

2 comments:

Asiah Aisa said...

Minum air bebanyak ye! :)

cik A.N.I.S.A. said...

=)
thanks..tapi skrg da beransur smbuh...