17 February 2013

its call JCB

ASSALAMUALAIKUM PEOPLE

hari ni i olss belajar satu benda baru..its call JCB..tapi waktu kita kecik kecik kita panggil nate ni dinaosor...


tak sangka benda yang aku panggil 'dinosor' ni ada depan mata..dapat di sentuh dapat dilihat dan dapat dibawa..seronok sangat..thanks lecturer sebab percayakan kami membawa benda ni dan thanks to lokman sebab mengajar aku handle benda benda ni... excited sangat
ni nak gerak gerak kan backhoe


ada dua gear pelarasan..yang belah kiri gear tu nak swing swing dia
sebalah kanan pula nak atas kebawah..macam nak cedok tanah..




'dinousor' ni hebat sangat....

ni cara cara nak guna dya...
sori xjelas sangat...


ni tengah nak cedok tanah...

menjatuhkan tanah...

K.A.M.I

esaited bebeno...we are rocks bebeh...


now turn budak laki pulak bawak...seronok sebab i olss perempuan pertama yang membawa nya..
nisa jangan riak..dosa...

dengan mama tercinta....mama me love youuu


nina dan miza

i kol this pic "kepala mickey mouse"

A.L.E dan cacak miza taf in de hauusss




L.O.V.E


segala benda yang dilakukan pada hari ini, tidak dapat berulang lagi pada hari esok..walaupun ia boleh berulang pada hari esok, tetapi tidak akan sama dengan apa yang berlaku pada hari ni...setiap hari adalah limited edition sebab ia dapat berlaku pada hari itu sahaja..jadi hargailah hari hari anda... 




2 comments:

Mohd Lokman Bin Ramli said...

kami panggil bloza.. haha

A.N.I.S.A. said...

lokman : hahhaha owhh ye ke =)