30 April 2015

kelebihan phytoscience

haiii assalamualaikum

sedia maklum, ramai yang sudah mengetahui bahawa aku adalah salah seorang pekerja MLM dalam phytoscience. eh aku tak kisah malah berbangga..sebab aku dapat membantu orang menjadi lebih sihat. alhamdulillah..apalahh sangat kudrat yang aku ada untuk membantu orang, malah aku ni bukan asal anak jutawan pownnn...

tapi aku setelah aku join, hasilnyaaa hanya Allah sahaja yang tahu.. aku pergi johor, lihat orang yang sakit lutut, well biasa lah mereka dah tua, mana larat nak berjalan banyak, tapi setelah mereka cuba, hasilnya mereka sendiri tidak percaya. bende ni bukan lah boleh menyembuhkan. sebab semua terletak pada Allah, tapi kalau kita dah berusaha, pasti Allah bantu.


nak lebih info, korang boleh saje taip phytoscience..
sebab dyaaa besssttttt sangat2.
selain tu, boleh jana income yang lumayannn..yaAllah besttttt sangat2 !!

kalau korang ada sedara mara yang sakit kencing manis, darah tinggi, xboleh mengandung, selalu demam2, kalau ada sakit darah putih makan darah merah, khusus kepada wanita, ia nyaa sangat2 sesuai makan bende ni tambah kalau period anda sukar datang mengikut tempoh nyaaa...xcaya???
anda sendiri boleh mencubanyaaa,...bestttttttttt sangat2 taw



TQ reading (>,^)v,

6 April 2015

MARCH : #TB nisabesday

ASSALAMUALAIKUM


pada hari 29march2015 yang lalu, aku dah dikejutkan dengan surprise yang aku sendiri tak jangka.. thanks memok...
mana taknya, aku tunggu dia dari semalam macam hape je...lepas tu pagi tadi pulak dia boleh tertido..aku ni dah tahap habes eksaited..macam macam sumpah seranah kata kata kesat aku catit dalam hati...geram tahap nak mamposs..dah sampaiii #mohonclash sindrom twitter laa nii...cehhhh

serious rasa berdosa sangat sebab aku mencarut kat dia..rupanya sebalik yang berlaku dia berusaha keras dengan kejutan..hemmm maaf maaf maaf..

ok jom throwback semula,

sebelum hari kejadian (cewahhh ayattt), aku dan kawan terpaksa menjalani krisis dan aku diberi cuti untuk menyelesaikannya. tapi kerana aku ni degil sesangatttttt, aku half day dan datang jugak kerja. balek kerja aku terus kol memok..alololo cian dia penat kerja..ok xpe aku kasi dia can tido...pukul 9 aku kol balek dan dia baru bangun. aku tak siap2 lagi...sampai dia kol dah nak gerak baru aku mandi, siap siap...tiba tiba dia kol..pelik sangat kol sampai taknak letak..last2 aku letak kol dia..
turun bawah dan baru niat nak betul kan parking kereta aku yang senget tu, dia xbagi..maki maki aku kat dia..nak parking kereta betul2 pown xboleh...aku pown berjalan dekat kereta dia, tengok tengok pintu kereta dia terbuka sikit..buka je pintu, NAHHHHHHH amek ko..belon belon, sticker, frame gambo....alaaa nangis taw..dia kol, suruh tengok kat bawah kerusi, aku tengok ada cd tulis 'play me', kemudian aku pasangkan..giler terharu lagu adam 'jatuh', kemudian dia suruh play music nombor 3, lagu besday baru dia muncul dengan kek...

thank u my partner, my bisner partner....terima kasih atas segala hardwork awakkkk...
semoga hubungan kita dipermudahkan ^__^

hope ni last besday bujang... hikhikhik

TQ reading (>,^)v,

phytoscience menjana pendapatan harianku

assalamualaikum

Ya Allah rasanya dah lama sangat tak hapdet blog..maafkanlah diri ini tersangat busy menguruskan kehidupan baru..eh hakak belom tukar status taw..!! maksud hakak, kehidupan baru mempunyai dua kerjaya. alhamdulillah rezeki rezeki rezeki...syaratnya jangan putus asa.

banyak cerita kena hold,
cerita besday, small suprising dari si memok sado yang comel, small gathering from my families on my birthday, small gathering birthday from his families, ehhh tak lupa untuk our 2nd relay anniversary..nahhh kauuu banyak nak kongsi..tapi mungkin next time..busy sesangattttt...
mungkin macam ni kowtt rasa orang nak tamatkan zaman bujang..kena usaha keras

malam ni nak cerita mengenai KEHEBATAN PHTOSCIENCE..
ya Allah, korang pernah terfikir tak nak dapat income sampai 10K dalam masa yang singkat??
tak pernah kan?? aku pown sama...tapi itulah namanya rezeki...dulu 2 bulan yang lepas aku macam apa entahhh..muka tak berseri langsung pikirkan duit..yelahhh gaji berapa je, lepas tu bagi famili around 1K..banyak?? well hello, mama saya tak kerja dan adik2 saya masih sekolah..xcukup taw nak biayai adik adik saya..now rasa diri ni tersangat bertanggung jawab dekat famili..hehmmm baru paham nape Allah ciptakan aku sebagai anak perempuan sulung..Alhamdulillah =)

ok mengarut banyak...
korang nak taw x, phytoscience ni baik sangat sangat..sekarang phytoscience ni laaa income aku tampung famili, dan ia jugak sebagai klinik aku...subhanallah tak menyesal aku join..



banyak sangat testimoni yang kami dah buat..nanti aku cerita next entry ok


TQ reading (>,^)v,