3 August 2015

HaffizAin wedding'

ASSALAMUALAIKUM people

syukur alhamdulillah, kakak sedara aku sah menjadi milik orang...rasa nak menitik air mata bila sedar diri ini keseorangan selepas ini....tapiiii bersyukur aku diizinkan untuk menjadi pengapitnya di majlis keraian dia....  aku sengaja mengambil cuti yang agak panjang untuk meluangkan masa untuk kakak aku yang amat amat aku sayang....dia tersangat sangat manjakan aku. well aku kan tak de kakak hihi... kalau pergi mana mana (area melaka/johor) dia lah yang banyak usung aku kesana kesini...

dear kakak,
thanks untuk masa pendek kita bersama..dan sangat sangat minta maaf sebab dua tahun raya since bekerja ni xdapat beraya sama.. mean 2 years before merupakan raya kita bersama terakhir as bujang..lepas niiii raya kita dah xsama macam dulu... maybe next year kakak dah ada own baby.. sedih plus happy tak taw nak describe macam mana...aku harap kau bahagia dan aku happy dapat kakak segila kau...thanks sebab banyak mengajar aku dunia rumah tangga (cara mengemas rumah/basuh baju/cara mengorat/cara menggatal) hahahaha i miss u more kakak !!

dear abang,
untuk abang hafiz yang baru sahaja beberapa hari aku kenal kau, kau terlalu baik untuk kakak...hope kau dapat bimbing kakak supaya dia mendapat syurga hakiki...please keep ur promis untuk jaga kakak aku...kalau dia xbahagia means kau bakal jumpa aku...terima kasih abang sebab sudi melayan aku dengan baik (adakah mengambil hati aku haha)..lepas ni tolong izinkan aku untuk keluar dengan kakak and tido dengan kakak lagi please...harap korang berdua kekal husband and wife until syurga..and one more terima kekurangan fizikal kakak aku...

dear Mama and Babah,
thanks sebab memberi keizinan kat kakak untuk spent my little time with kak ain and abang hafiz.. thanks hiaskan mini pelamin dan bilik pengantin yang indah (nanti reka untuk your daughter ok !)...
and thanks kasi kakak lampu kuning untuk berkawan dengan si memok...alhamdulillah

dear memok,
thanks awak sudi datang ke majlis kakak kita..maaf kalau mengabaikan awak xjawab kol awak xreply whatsap, massenger...soriiii sangat2 sebab kita truely busy hari tuuuu....terima kasihhh yerrr sebab memahami kita....insyaAllah we are next !! doakan yang baik2 semoga dipermudahkan.

settle half goodies

preparation pelamin

pelamin musnah..with mama

nice pelamin...tengoklaaa idea sape kan (bangga)

alhamdulillah pukul 06:05pm awak sah jadi isteri



bilik am&aini

nisa, mama, nenek, cikdah, aloy n famili

semua kazen yang kawen wajib diangkat macam niii
macam zaman sultan melaka..








my kasen kakak ismalia and iskandar ramadhan dari singapore



pengantin basi pown nak jugakkkk

singapore - malaysia

my bakal boleh? hehe

welcome 50 babah..kakak love u
how much degil dan keras kepala aku dalam membuat keputusan, last kali akan cari jugak beliau
my hero !



gambar last maybe...tahniah..walau macam mana pownn i lagii tinggi

dengan mempelaiii

ingat yerrr abang, sila jaga my kakak sebaik mungkin !!



TQ reading (>,^)v,

2 August 2015

30 RAHSIA DOUBLE STEMCELL dari phytoscience

ASSALAMUALAIKUM people

harap xterlambat untuk wish selamat hari raya kat semua blogger dan follower (eh xde follower pownn)...harini saya nak kongsi seikit mengenai 30 RAHSIA DOUBLE STEMCELL yang perlu anda semua tahu..selain daripada nak kaya mestilah nak cantik dan sihat luar dalam kan..??
jommm PM saya 0172604079 untuk detail



CANTIK DALAMAN & LUARAN BERSAMA DOUBLE STEMCELL
Jom Sihat Dalaman, Cantik Luaran dgn PhytoScience Double Stemcell
~ PhytoScience Double Stemcell merupakan supplement kesihatan & kecantikan yg lengkap, gabungan Stemcell Epal (Malus Domestica), Stemcell Anggur (Solar Vitis), Acaiberry & Blueberry yang menggunakan teknologi dari Swiss. ~ Formula yg telah dipatenkan ini dijamin 99% KEBERKESANANnya dgn seawal 3 hari pengambilan.
~ Fungsi Utama PhytoScience Double Stemcell adalah untuk MENINGKATKAN KEUPAYAAN STEMCELL BADAN DALAM PROSES MENGHASILKAN SEL2 BARU DENGAN LEBIH OPTIMUM UNTUK MEMULIH & MENGGANTIKAN SEL-SEL BADAN & KULIT YG TELAH ROSAK & MATI.
~ LEBIH 30 KEBAIKAN UTAMA produk ini adalah:
1- Merawat masalah kulit seperti jerawat, vulgaris acne, pigmentasi & jeragat
2- Mencerah & meremajakan kulit. Melembap & Menjadikan kulit halus, berseri & gebu.
3- Mengecilkan liang-liang pori yg terbuka serta mengurangkan kedutan wajah.
4- Merawat kulit kusam & memudarkan parut serta stretchmark.
5- Memulihkan luka2 dalaman & luaran dengan cepat
6- Menguatkan tulang,kuku & otot badan serta wajah
7- Memulihkan sakit sendi, arthritis
8- Membantu memejalkan ( firming) payudara.
9- Untuk ibu selepas bersalin dan berpantang, merawat rahim dengan mempercepatkan proses pengecutan rahim & mampu mempercepatkan lagi pemulihan akibat luka bersalin.
10- Membantu mengetatkan Miss V, malah mencantikkannya seperti anak dara.
11- Menambah rangsangan seksual suami isteri.
12- Membantu menyuburkan dan boleh membantu proses mendapatkan zuriat ( Insya Allah dengan izin Allah SWT).
13- Memastikan keseimbangan hormon dlm bdn.
14- Mengurangkan PMS symptom, keputihan & senggugut.
15- Mengawal tekanan darah & kandungan gula dalam badan
16- Membuang toksid & lemak yg berlebihan dalam organ badan & di bawah kulit
17- Mengurangkan selulit
18- Mengawal berat badan & Meningkatkan kadar metabolisma dalam badan
19- Menajamkan minda, menguatkan daya ingatan & tumpuan
20- Merendahkan kandungan asid dlm bdn serta mengatasi masalah gastrik & gout
21- Mengawal tekanan darah & kandungan gula dlm darah terutama bg pesakit darah tinggi & kencing manis
22- Meningkatkan SISTEM IMUNISASI TUBUH
23- Mencegah & membantutkan pertumbuhan sel2 kanser.
24- Merendahkan kadar kolestrol badan
25- Menguatkan akar rambut bagi mengatasi masalah keguguran rambut, kulit kepala & kelemumur.
26- Membantu mengatasi masalah penglihatan spt rabun & katarak
27- Mencegah & mengatasi masalah jantung, Alzheimer (nyanyuk), Parkinson
28- Memperbaiki & melancarkan peredaran darah ke seluruh sistem tubuh
29- Mengurangkan migraine, stress, kelesuan, keletihan, membekalkan tenaga serta mencergaskan tubuh untuk menjalani aktiviti seharian.
30- Merawat masalah penghadaman & kolon serta mengatasi masalah sembelit
31- Melawan radikal bebas yg menyebabkan 44 penyakit kritikal lain.



TQ reading (>,^)v,