23 October 2011

V.I.P

kalau beliau di atas boleh memberi salam dan menjawab salam..
kenapa tidak anda??
wahh..dah macam iklan pulak kan..

hari ni walaupun agak tertekan dengan situasi belajar..
(kononnya study hard laaa..padahal melingkup kat atas katil)
aku menggagahkan jugak diri untuk meng "search"
gambar2 abang abang abang abang abang abang aku..
(berapa banyak abang da..)
weyhhh..korang, kau jangan jeles pulak aku ada 5 orang abang..

teka teki teka tekuk..
salah teka aku ketuk..

ngee..hahaha siap pantun pulak aku kan...
eh2..
dengan bangga dirinya aku ingin memperkenalkan idola a.k.a sumber semangat aku forever and ever..
tanpa semangat yang beliau berikan..tak mungkin aku akan menjejakkan kaki ke KL..
(not kuala lumpur or kota london..tapi kok lanas,kelantan..haha)
ayat muakadimah yang tak boleh blah
inilah beliau..
(dia ni pemalu..harap maklum)

kepada eida dan dieyla minta maaf lah yer..
saya terperasaan menganggap mereka abang saya
dan kepada warga V.I.P i'm sorry sebab nak konker sorang hahaha
(ayat minta penyepak)

perlu ke aku senaraikan biodata dia??
rasanya tak perlu kowtt sebab post aku yang zaman tok kaduk tu da menceritakan serba sedikit mengenai beliau si intan payung..

ok2..seterusnya 
rayndra a.k.a ryan
kepada sesiapa yang tak kenal laa..
kepada sesiapa yang da kenal..shuhhddd....

abang aku (eh abang ke??)
kira abang laa sebab dia lagi tua dari aku..
dia ni boleh di kategorikan dalam yang teramat sporting...hahah
(sila perbaiki ayat bahasa melayu anda yerr...)

yang ke seterusnya adalah 
encik yandy...

muka beliau ni memang GANAS..
tapi bila aku tengok dua tiga kali
hemm...
hensem jugak abang aku ni
dan.dan.dan...
berjiwa lembut..auuuuww..
sebab kenapa aku berkata kata sedemikian..
anda bukalah facebook beliau..
nanti akhir post baru aku bagi..

yang ke empat

dia ni bukan abang aku lah..sebab umur aku ngan dia sama je..

ni nama dia Fadlan hazim..

" sudikah awak jadi kekasih saya..jom kapel "

HO EM JEYYYY..

pengsan si fadlan kalau aku berkata sedemikian..

dan yang last sekali aku tak berapa nak kamcing
tak tahulah kenapa
hemmm..walau macam mana pown..
dia tetap saya minat sebab dia comel..
sebab muka dia macam korea..
sebab dia mata sepet


nak tengok tak gambar mereka bergabung
ni laa lima ketul abang saya..
walaupun badan mereka tak ketul2 macam david beckham

dan maaflah kepada sesiapa yang tak suka kalau aku taksub tersangat dekat V.I.P or ADAM..
(ayat sedikit emosi..setelah ramai yang suka memangkah aku minat V.I.P)

sebelum aku terlupa atau buat buat lupa

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000233255246&sk=info
abang adam punye facebook)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000423173649&sk=info
abang marlon facebook
http://www.facebook.com/rayndra
abang boy a.k.a ryan
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000193581257
abang yandy facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000037027762
fadlan hazim facebook (kekasih gelap..wuppss)
http://www.facebook.com/aico.vx
aico facebook..
kalau kau nak tahu lebih info terkini laa..




V.I.P
very important princess



ok sekian..
gambar di atas boleh di abaikan..
sebab minah tu memang suka me'market'kan diri beliau sebagai "perinses"
peace ^__^V


5 comments:

cik A.N.I.S.A. said...

no komen

eida said...

Hahahaa! nme sye msti ade kt mne2 blog..nak2 klu cte2 psal vip ni..huhu! perasannyeee cik anisa ni yee..hahaa! abg2 sye gak..and lan tu adik sye kiranyaa.. (ok ke pggil adik..hahahah) ok.la tu..hehehee! dorg pon cm fmly sye gak..dorg mmg sporting abis2 la..nak2 si boy tu...hahaha! dye mmg sporting yg amat1 ptut la rmai yg syg dye tu..hahaha!

sye syg sume vip!!!!! vip dihatiku..hehehe!

Sekian... :p

cik A.N.I.S.A. said...

hahaha..memang laa nama awak kena ada dekat mna2 blog psal VIP..kan awak big bos V.I.P baby..
mcam xsmpai je pnggilan "adek" utk si padlan tu..hahahah

misz aisyah said...

salam...wah~
nama sye...nama sye...
t'lbey epy...sbb nme sye d'mentionkan...
hax3...eh..dye0rg p0wn abg2 sye k...
(perasan je lbey)
abg ry'an abg sye y pling sporting...
si sengal...hax3

cik A.N.I.S.A. said...

ahahaha..finally balek jugak dya hahah
abg ryan abg saya jugak..senang cite sy syg sumenye hahah