19 July 2011

why girl like KOREA??

assalamualaikum

sambil dengar lagu i'll be back by 2PM,aku teringat balik dalam rancangan kat berita TV3 yg bongkar pasal demam korea..eh ??? terasa doe...

aku x la fanatik sangat,minat je.ye..ye..aku x nak mengaku yg aku "agak" fanatik.setakat download lagu korea banyak-banyak,tengok korean drama setiap hari,cari background artis-artis korea.fanatik ke ?? :)))

ok.abaikan..

ni pendapat aku je.kalo x nak setuju,pun x apa.

1.artis-artis korea lebih ganteng

kalo yang ni sure girls je yang setuju..ye..ye..aku tahu girls memang boleh hafal semua nama artis korea,tahu diorang lahir kat mana,suka makan apa.. :)) kalo x caya.try tengok "dream high".drama ni tengah hot dan kalo korang tengok,korang akan tahu berapa ramai artis yang hensem-hensem belaka.. ( mode menggatal )

*look!! cute like HAMTARO right??

2. pakej yang lebih lengkap

haa..fakta ni x boleh nak nafi ok ?? artis korea mostly boleh pandai menari,menyanyi,berlakon dan diorang ramai yang dapat pendidikan tinggi.so,agak perfect di situ.. :P

3.lakonan yg best

ni terpulang pada penilaian masing-masing.tapi,aku tengok lakonan diorang x kaku dan lebih best selalu je ada unsur humor :))

4.lagu yang sedap untuk didengar

ok.kalo nak compare dengan lagu-lagu di Malaysia,aku suka dengar lagu diorang yang x terlalu bermotifkan "cinta".dan x banyak karut-marut (hiperbola) sangat.
lagu diorang lebih kepada lagu yang memberi semangat.macam tu jugak lagu-lagu jepun..

aku rasa setakat tu je kot.jadi,jangan la salahkan kami yang minat korea.agaknya sebab-sebab yang aku dah bagi agak kukuh kot. :))* doubleseriously aku minat gilerr kat this guy TVXQ (^_^)


p/s : pesanan daripada penaja (mak aku) pernah cakap.minat tu boleh tapi,x yah la nak berangan yang artis tu akan minat kat korang balik..kih3...

No comments: