31 January 2013

FEBRUARI 2013

ASSALAMUALAIKUM PEOPLE



tak sangka kan masa cepat berlalu...kalau semalam aku, roomate dan kawan kawan sibuk dok mengumpat kawan kawan lain serta melayan pelbagai jenis cerita (layan cerita korea sekali) sambil bergelak ketawa...baru aku sedar semalam merupakan hari terakhir aku berada di bulan JANUARI (sad month for me) dan semalam jugak aku berperang mesej dengan si tutttttt (nama perlu dirahsiakan)...mana tak nya aku cakap berperang mesej, dia sesedap kaki je gelar aku 'anisa aniso ajax fabouloso'...mungkin salah aku jugak sebab gelarkan dia 'chamak challo mashmello' (padan muka kau nisa)....
ok lupakan hal semalam..sebab hal semalam takkan berlaku dan berulang lagi pada hari ini...
so.... bulan FEBRUARI...(apa yang best) ????
aku dah dapat baucer RM250..dan tak tahu nak buat apa..nak shopping? memerlukan transport..aku duduk KAMSIS (asrama) dan harapan nak berjalan ke pintu pagar utama adalah tipis.. malas menguasai diri..
membersihkan bilik adalah keutamaan tapi baru bersihkan locker, aku dah mengeluh..belum nak bersihkan satu bilik ni... haisyhhhh nisa nisa...semakin lama semakin menjadi malas ko kan..owh yer..kawan aku ada ajak pergi ke rantau panjang..aku?? hemm..perasaan berbelah bagi.. nak pergi atau tidak (bende ni pown kau nak cerita jugak ke nisa)..next story pleaseeeee..!!!
tadi aku ada baca blog nisa Kay (korang kenal kan), dan terbaca pasal ribet 200 hengget...yang boleh beli handphone tu laa... (loading sekejap)

source : NISA KAY



untuk keterangan lebih lanjut


dan sebelum terlupa, den nak kasi taw aktiviti V.I.P 
jom serbu karnival karangkraf pada 2 feb 2013 (sabtu ), di booth media hiburan dan temui adam,

amen vip dan 

baby shima pada jam 11pagi :) jom datang beramai-ramai :) bertempat di 

Kumpulan Media Karangkraf Sdn Bhd
Lot No 25, Premis No. 1, Jalan Renggam 15/5, 
Off Persiaran Selangor,
Seksyen 15, 40200 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

aku rasa sampai sini je kowt untuk entry pertama di bulan februari..please be nice and have sweet memory





3 comments:

Liana Norazmi said...

wah2 ! lajunya dah dapat baucer rm250 tuh.boleh serang kedai buku berdekatan la. >_<

✿A I N A A✿ said...

wahh cepatnyaa dah dapat voucher.. ena tak dpt pun lg... tula psl, cepat sangat masa berlalu... dah masuk bulan 2 dah.. masyaAllah

cik A.N.I.S.A. said...

kannn..cepat sgt masa berlalu.. pasni kena buat list utk shopping baucer =)
thanks for komen yer dear =)