21 August 2014

movie : TEENAGE MUTANT NINJA TURTLE

assalamualaikum

pada tanggal 17 ogos ari tu, aku dengan sengaja nya mengambil cuti tanpa gaji pergi jenjalan (entry ni dah basi...tapi aku baru nak hapdet..lantak lah kann..)
aku dengan rasa tak bersalahnya telah keluar dengan si memok pergi ke bukit raja,eh aku keluar dengan memok taw, bukan momok...M.E.M.O.K..!! keluar tengok wayang sekali pakej dengan dating lahh cito ea...
cerita yang dia nak tengok sangat..bukan aku nak tengok tapi dia..salahkan dia..sebab sayang dia, aku sanggup cuti..salahkan dia taw !! (padahal dalam hati, aku memang minat giler tengok katak ninja owsem tuhhh)

comel sangat taw dorang niii....tapi cuba kalau benda ni memang wujud, muncul pulak depan mata..haiyakkk aku pengsan dowww


bapak pemalas aku, cut n paste je sinopsis dya..hahhaha
tapi kan tapi kann..cerita dya owsem bes...lagi best tengok dengan buah hati pengarang jantung...dan lebih bes, kerusi wayang aku siap bantal empuk yang free lagi taw...cube teka apa yang empuk?? hahah lu pikirlah sendiri...

Film Teenage Mutant Ninja Turtles :
  • Sutradara : Jonathan Liebesman
  • Produser : Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller, Scott Mednick, Galen Walker
  • Penulis Naskah : Josh Appelbaum, Andre Nemec, Evan Daugherty
  • Pemain : Megan Fox, Alan Ritchson, Pete Ploszek, Jeremy Howard, Noel Fisher, Will Arnett, William Fichtner, Mos Def, Whoopi Goldberg, Danny Woodburn
  • Genre : Aksi
  • Tanggal Rilis Perdana : 08 Agustus 2014
  • Studio : Paramount Pictures

ok laaa...sape yang belom tengok cerita ni, pergi tengok woiii...besss  baq hanggggg...take care korang

p/s: cuba untuk menceriakan diri sendiri


TQ reading (>,^)v,


2 comments:

Cik Sue said...

salam kenal dari cik sue klik dari page fb kelabbloger benashaari
nice blog
tak sempat lagi nak tengok cite ni huuhuu...eh minat adam juga heheheh
jemout singgah blog saya catatan sue izza

A.N.I.S.A. said...

salam kenal....ha'a..kita mmg minat adam pownnn..hehe
kejap ye..kita singgah blog cik sue