6 April 2015

phytoscience menjana pendapatan harianku

assalamualaikum

Ya Allah rasanya dah lama sangat tak hapdet blog..maafkanlah diri ini tersangat busy menguruskan kehidupan baru..eh hakak belom tukar status taw..!! maksud hakak, kehidupan baru mempunyai dua kerjaya. alhamdulillah rezeki rezeki rezeki...syaratnya jangan putus asa.

banyak cerita kena hold,
cerita besday, small suprising dari si memok sado yang comel, small gathering from my families on my birthday, small gathering birthday from his families, ehhh tak lupa untuk our 2nd relay anniversary..nahhh kauuu banyak nak kongsi..tapi mungkin next time..busy sesangattttt...
mungkin macam ni kowtt rasa orang nak tamatkan zaman bujang..kena usaha keras

malam ni nak cerita mengenai KEHEBATAN PHTOSCIENCE..
ya Allah, korang pernah terfikir tak nak dapat income sampai 10K dalam masa yang singkat??
tak pernah kan?? aku pown sama...tapi itulah namanya rezeki...dulu 2 bulan yang lepas aku macam apa entahhh..muka tak berseri langsung pikirkan duit..yelahhh gaji berapa je, lepas tu bagi famili around 1K..banyak?? well hello, mama saya tak kerja dan adik2 saya masih sekolah..xcukup taw nak biayai adik adik saya..now rasa diri ni tersangat bertanggung jawab dekat famili..hehmmm baru paham nape Allah ciptakan aku sebagai anak perempuan sulung..Alhamdulillah =)

ok mengarut banyak...
korang nak taw x, phytoscience ni baik sangat sangat..sekarang phytoscience ni laaa income aku tampung famili, dan ia jugak sebagai klinik aku...subhanallah tak menyesal aku join..



banyak sangat testimoni yang kami dah buat..nanti aku cerita next entry ok


TQ reading (>,^)v,

No comments: